Manisaspor Kalecisi Volkan Babacan Açıklama Yaptı

TFF 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'un kalecilerinden Volkan Babacan, ''Bu seneyi, yeni bir çıkış sezonu olarak görmek istiyorum'' dedi.

Yeni sezon hazırlıklarına Manisa'da devam eden Manisaspor'un kalecilerinden Volkan Babacan, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, çalışmaların çok verimli devam ettiğini, henüz tam olarak hazır olmadıklarını belirtti.

Eksiklerini gidererek lige kadar hazır olacaklarına inandığını kaydeden Babacan, kaleci İhsan Poyraz'ın transferiyle, kalede rekabetin arttığını bildirdi.

Volkan Babacan, takımda rekabetin olmasının her zaman daha iyi olacağını belirterek açıklamada şu ifadelere yer verdi:

''Bu seneyi yeni bir çıkış sezonu olarak görmek istiyorum. İyi bir sezon geçirip Manisaspor adına Süper Lig'de mücadele etmek istiyorum. Takım olarak bu sezon yeni bir sayfa açtık. Yeni sezonda hedefimiz elimizden gelenin en iyisini yapmak. Sonuç bizi nereye götürür- Onu hep birlikte göreceğiz. Kadromuzda tecrübeli arkadaşlarımız da var. Bir kadroda genç oyuncuların çokluğu dezavantaj gibi görülebilir ama bizim genç oyuncularımızın hepsi birbirinden yetenekli isimler. Zamanla bu tecrübe sorununu takım olarak atlatacağız.''

Yeni sezon fikstüründen memnun olduklarını kaydeden Volkan Babacan, ''İlk maçın Karşıyaka ile olması bizi sevindirdi. İlk maçta galip gelip iyi bir hava yakalamak istiyoruz. Önemli bir maç olacak. Lige iyi başlamak bizim için çok önemli. Bu galibiyetin ardından futbolcuların özgüveni artacaktır'' dedi.

Muhabir: Ali Korkmaz / Ramazan Ercan

Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Kaynak: AA