Karşıyaka İlk Hazırlık Maçında Farklı Yenildi

Karşıyaka, Bolu kampındaki ilk hazırlık maçında Darıca Gençlerbirliği'ne 4-1'lik skorla mağlup oldu.

TFF 1. Lig temsilcilerinden Karşıyaka, 2012-2013 sezonu öncesi ilk hazırlık maçında Darıca Gençlerbirliği ile karşılaştı. Ege temsilcisi kötü performans sergilediği maçtan 4-1 mağlup ayrıldı.

BAŞKAN BÜYÜKORAL: "SEZON ÖNCESİ RAHAT BİR NEFES ALACAĞIZ"
Maddi yönden sıkıntılı günler geçiren Karşıyaka'da, Başkan Cihan Büyükoral'ın yaptığı açıklama biraz olsun rahatlattı. Yeni transfer edilen futbolcuların ve eski oyunculara borçların bir kısmının ödeneceğini ifade eden Büyükoral, "Toplamda yaklaşık 1 milyon liralık ödeme yapacağız. Yapacağımız ödemeler ile sezona rahat bir nefes alarak başlamak istiyoruz” dedi.

Bolu Gerede'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Karşıyaka'da teknik direktör Cihat Arslan ise, "Yönetimimize yapılacak takviyeler hakkında gereken raporu sunduk. Hücum hattında özellikle eksikliklerimiz var. Sağ açık, sol açık ve oyun kurucu mevkisinin transferine öncelik vereceğiz. Bu mevkilere takımda banko oynayacak oyuncuları almalıyız. Transfer komitesi çalışmalarını bu yönde sürdürüyor. Bolu'daki kamp ortamında her şey iyi gidiyor. Gençlerin performansı ve takımın çalışma hırsı üst seviyede” diye konuştu .

Kaynak: İHA