İşitme Engelliler Kalecisi Şampiyon Olma Sevincini Bulgurlu İle Paylaştı

Dünya Şampiyonu olan Türkiye İşitme Engelliler Futbol Milli Takım kalecisi şampiyon olma sevincini Antalya Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu ile paylaştı.

İşitme Engelliler Milli Takım kalecisi Seyit Karaca, Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı Kulübü Başkanı Hasan Hüseyin Aydın ve işitme engelliler tercümanı Guddisi Aydın Kaymakam Bulgurlu'yu makamında ziyaret etti. Kaymakam Bulgurlu, Dünya İşitme Engelliler Futbol Şampiyonası'nda, Türk İşitme Engelliler Futbol Milli Takımı'nın Mısır'ı yenerek şampiyon olmasından ötürü gurur duyduklarını söyledi.

Milli takımda Manavgat'ta 2 sporcularının olmasının gurur verici olduğunu belirten Bulgurlu, milli takımın dünya şampiyonu olmasında Manavgatlı file bekçisi Seyit Karaca'nın katkısının büyük olduğunu kaydetti.

Bulgurlu, "Kalecimiz Seyit'in dünya şampiyonu olmamızda katkısı çok büyük. Futbolda gol atmak kadar gol yememekte çok önemli. Seyit gol yemeyerek bunu başardı." dedi.

Kaleci Karaca'da, yaptığı açıklamada dünya şampiyonu oldukları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Bursa'da yapılan karşılaşmada dünya şampiyonluğunu kıl payı İran'a kaptırdıklarını belirten Karaca, bu yıl dişli rakipleri İran ve Rusya'yı rahat yenerek finalde Mısır'ı karşılaştıklarını ifade etti.

Karaca, Mısır'ı 1-0 yenerek şampiyon oldukları için mutlu olduğunu kaydetti.