Grekoromen Güreş Milli Takım Sporcuları Dizi Oyuncusu Oldu

Olimpiyat oyunlarına İstanbul Sarıyer'de bulunan İçelli Ahmet Kamp Tesisleri'nde hazırlanan Grekoromen Güreş Milli Takımı'nın kampına bugün sürpriz bir ziyaretçi grubu geldi.

TRT-1'de her cuma günü ekranlara gelen ve şampiyon bir güreşçinin hayatını anlatan "Bulutların ötesinde" dizisinin ekibi milli takım kampını ziyaret etti. 17 veya 24 Ağustos Cuma günü yayınlanacak olan 13. bölüm çekimleri için İçelli Ahmet Kamp Tesisleri'ni ziyaret eden dizi ekibi ayrıca Minderin Aslanları'nında rol alacağı dizinin çekimini gerçekleştirdi.

Dizinin başrol oyuncusu Yavuz Bingöl'ün yanı sıra, eski olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu güreşçi Hamza Yerlikaya, Milli Takımlar Teknik Direktörü Mehmet Akif Pirim, milli takım kaptanı Nazmi Avluca, Selçuk Çebi, Rıza Kayaalp ve Cenk İldem'in rol aldığı dizinin çekimleri oldukça neşeli ve kalabalık bir ortamda gerçekleşti.

Dizinin başrol oyuncusu Yavuz Bingöl, yıllardır madalya deposu olarak bilinen ata sporu güreşin bu dizi sayesinde bir nebze olsun insanlara tanıtmaktan ötürü büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Burada bizleri kırmayarak dizimizin çekimlerinde bizlere yardımcı olan ve usta oyuncular gibi oynadığı rolün hakkını veren milli takım teknik heyeti ve sporcularına teşekkür ederim. Onlara Londra Olimpiyatları'nda başarılar dilerim." dedi.

Hamza Yerlikaya da, "Bu tür yapımların Ata sporu güreşe katkısı ve tanıtımı şüphesiz ileride görülecektir, aynı Beyza Gölge gibi." dedi.

Hamza Yerlikaya, sanatçıların kampa gelmesinden ve kendisinin de orada bulunmasından dolayı çok mutlu olduğunu da belirterek, "Londra’ya 2 Ağustos Perşembe günü gidecek güreşçilerimizle beraber olacağız. İnşallah iyi neticeler bekliyoruz, bunu Türk milleti de bekliyor." diye konuştu.

Grekoromen Güreş Milli Takım Teknik Direktörü Mehmet Akif Pirim ise yaptığı açıklamada "Hamza Yerlikaya’nın da bulunduğu bir ortamda keyifli bir çekim oldu. Geçen hafta dizi setinde ziyaret ettiğimiz 'Bulutların Ötesi'nde dizi ekibine kampı ziyaret ettikleri ve dizinin bu bölümünde rol verdikleri için teşekkür ederim." dedi.

Ziyaretin ardından Yavuz Bingöl, sporcular ve teknik heyete kendi imzalı CD'sini hediye ederken, milli takımlar teknik direktörü Mehmet Akif Pirim ise Yavuz Bingöl'e milli takım mayosu ve güreş ayakkabısı hediye etti.