Erzurum’da 12 Ağustos’ta Oynanacak Süper Kupa Öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu Toplandı

Erzurum’da 12 Ağustos 2012 tarihinde Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa için alınacak tedbirler Erzurum Emniyet Müdürlüğü İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında görüşüldü.

Erzurum Valiliği toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Erzurum Vali Yardımcısı Ömer Hilmi Yamlı, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Halil İbrahim Gökçan, İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdür vekili Yüzbaşı Altan Kayabaşı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar, İl Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Nihat Bulandere, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Müdürü Hikmet Yıldırgan, Erzurum Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ziyaatin Uçan ve diğer idari amirler katıldı.

Toplantıda Süper Kupa öncesi alınacak tedbirler görüşüldü. Erzurum Vali Yardımcısı Ömer Hilmi Yamlı, “Bugün spor güvenlik kurulu olarak hem stadyumumuzun maça elverişlilik durumunu hem emniyet, asayiş noktasında hazır olup olmadığını hem de maç dışındaki güvenlik hadiselerini görüşmek için bir araya geldik. Temennimiz maçın güvenli ve huzur bir şekilde centilmenliğe uygun olarak geçmesidir. Biz Erzurum Valiliği, Erzurum emniyeti ve diğer bütün birimlerimiz olarak bütün tedbirleri en kısa sürede alacağız. İsteğimiz maçın huzur içinde geçmesi. Biz bugün olası bir durumda da ne yapmamız gerekeceğini konuştuk.Her zaman için vatandaşımızın, insanımızın seyircimizin iyi niyetli olacağını düşünerek hareket ediyoruz ve bu yönde tedbirlerimizi alıyoruz. Güvenliğin yanında sağlıkta da gerekli tedbirleri en iyi şekilde alacağız” dedi.

Kaynak: İHA