Çeled Uşaglar Tribün Ekibi, Gaziantepspor'a Yeni Bir Soluk Kazandıracak

Ayıntap Kültür ve Sanat Derneği tarafından kurulan Çeled Uşaglar Tribün ekibi, Gaziantepspor’a yeni bir soluk kazandıracak.

Çeled Uşaglar Tiyatrosu kurucusu ve Ayıntap Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Orhan Uslu, Gaziantepspor’a destek olmak amacıyla Çeled Uşaglar Tribün ekibini kurduklarını söyledi.

Takıma küsen kent halkını Gaziantepspor'la barıştırmayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Uslu, takımla şehir halkı arasında köprü vazifesi görmeyi amaçladıklarını açıkladı.

İnsanların ailesiyle ve çocuklarıyla birlikte gönül rahatlığıyla Gaziantepspor maçlarına gelebileceklerini söyleyen Uslu, şu ifadelere yer verdi: "Kent halkını tek bir yumruk halinde tribünlere çekmeyi amaçlıyoruz. Çeled Uşaglar Tribün ekibimiz, hazırladığımız projeler kapsamında daha önce hiç denenmemiş yeni şovlar yapacak. Gaziantepspor maçlarında tribünleri adeta bir karnaval yerine çevireceğiz. Ekibe alacağımız kişilerin Gaziantepli olup olmaması da önemli değil. Bu şehirde yaşamaları ve Gaziantepspor'a gönül vermiş olmaları yeter." Takıma herkesin sahip çıkması gerektiğini belirten Uslu, öncelikle de Gazianteplilerin sahip çıkması gerektiğini vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı: "Şehrimizin takımının ismini en üst noktalara taşımak istiyoruz. Amaçlarımızdan birisi de bayanları ve aileleri tribünlere çekmektir. Çünkü bu şehir bunun özlemini yaşıyor. Gaziantep’te aileler maça fazla ilgi göstermiyor ama Çeled Uşaglar Tribün ekibi olarak bir çığır açılarak, maçlara bayanlar ve aileler daha çok gelecektir. "

Kaynak: İHA