'Şike Yaptıysa Selam Bile Vermem' demişti Ama İlk o ziyaret etti

Beyaz Tv arşivlerinden çıkan görüntüler, tahliye sonrası Aziz Yıldırım'ı evinde ilk ziyaret eden isimlerden olan Rıdvan'ı Dilmen'i zorda bırakacak gibi görünüyor.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım futbolda şike yapmaktan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılırken, cezaevinde yattığı süre göz önünde bulundurularak tahliye edildi.

SELAM BİLE VERMEM DEMİŞTİ AMA...
Aziz Yıldırım'ı cezaevinden tahliye sonrası ilk ziyaret eden isim ise, bir ay öncesine kadar. 'Aziz Yıldırım'ın şike yaptığı ispatlarsa sokakta selam bile vermem ' diyen spor yorumcusu Rıdvan Dilmen oldu.

ŞİKE YAPTIYSA SELAM BİLE VERMEM
3 Haziran günü Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programına konuk olan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Rasim Ozan Kütahyalı'nın bir sorusu üzerine 'Aziz Yıldırım'ı babam kadar severim ama Aziz Yıldırım şikeye bulaştıysa sokakta görsem selam vermem ' demişti. Rasim Ozan Kütahyalı'nın 'Yani bir ay sonra ceza alırsa selam vermez misin? ' diyerek üzerine basa basa soruyu tekrarlaması üzerine Rıdvan Dilmen daha net bir dille 'Şike yaptıysa selam vermem ' demişti.

İLK ZİYARET EDENLERDEN BİRİSİ OLDU
Dilmen, bir ay önce Beyaz Tv canlı yayınında 'Şike yaptıysa selam vermem ' dediği, mahkemede şike yaptığı kesinleşen ve ceza alan Aziz Yıldırım'ı tahliye sonrası evinde ziyaret eden ilk isimlerden birisi oldu.

BEYAZ GAZETE