Sağlam'dan Transfer Müjdesi

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yeni sezonda çok iyi bir oyuncuyu kadrolarını katacaklarını söyledi.

Yeşil-beyazlı ekibin 2012-2013 sezonu formalarının tanıtıldığı defile öncesi açıklamalarda bulunan Ertuğrul Sağlam, yeni sezon formalarını çok beğendiğini belirterek, “Yeni sezonun bu güzel formalarla başarılı geçmesini diliyorum” dedi

Transfer konusunda son yaşanan olayları değerlendiren Sağlam, “Öncelikle başkanımıza ve yönetimimize çok teşekkür etmek istiyorum. Transferde kulübün şartlarını zorlayarak en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Fakat bazen istediğiniz gibi gitmiyor olaylar. Son yaşadığımız olay da tamamen Bursapor'un ilkelerine ve prensiplerine sahip bir görüntü çizmesinden kaynaklanan sıkıntı ortaya çıktı. Bursaspor kesinlikle ilkeli, prensipli ve dik duruş sergileyen bir kulübün yapması gerekeni yaptı. O yüzden kimsenin Bursaspor'a laf söylemesine gerek yok. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bir tane çok iyi bir oyuncuyu kadromuza katacağız" ifadelerini kullandı.

"TOURE DE OLABİLİR"

Son günlerde ismi çok fazla anılan Manchester City'li yıldız Kolo Toure'nin transferi ile ilgili yöneltilen soruya ise Sağlam, “Toure de olabilir ama biliyorsunuz maliyetler çok yüksek. Takım içerisindeki dengeleri bozmamak lazım. Gelen oyuncu 3,4 sene sözleşme istiyor. Kulübün geleceğini de sıkıntıya sokmamak lazım. O yüzden kendi ölçülerimizde ve taraftarlarımızın da beğeneceği bir oyuncuyu kadromuza katacağız" şeklinde konuştu.

“DENİZ YARIN TÜRKİYE'DE OLACAK”

Yeşil-beyazlıların prensip anlaşmasına vardığı ancak son anda yaşanan bir sıkıntı nedeniyle transferi askıya alınan gurbetçi oyuncu Deniz Yılmaz'ın tekrar Bursa'ya döneceğini ve takıma katılacağını ifade eden başarılı teknik adam, “Deniz, Türkçeyi çok iyi kullanamayan biri. O da ifadelerinde zannediyorum ki yanlış kelime kullandı. Deniz’de çok büyük bir sıkıntı yaşamadık. Yanlış anlaşılmadan kaynaklanan bir sıkıntı ortaya çıktı. Onları da gideririz. Muhtemelen yarın Türkiye'de olacak. Ondan sonrada bir tane iyi oyuncuyu kadromuza katacağız" dedi.

Sağlam ayrıca Vederson'un durumuyla ilgili şuan da yapmaları gereken bir şeyin olmadığını belirterek, “Bu sürecin sonunu bekleyeceğiz. Kendi vicdanı ile hesaplaştığında o hesabı kolaylıkla verebiliyorsa bu gibi durumlardan etkilenmesine gerek yok” diye konuştu.

Kaynak: İHA