Orduspor Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Orduspor, 2012-2013 futbol sezonunun hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Hector Cuper yönetiminde Durugöl Vali Keman Yazıcıoğlu Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren mor-beyazlı ekip, dün akşam basına kapalı yaptığı antrenmanın ikincisini bugün basına açık gerçekleştirdi. Kondisyon ve taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştiren Orduspor’da teknik direktör Hector Cuper, yeni sezon için güçlü bir takım kurduklarını belirterek, “Çok çalışmamız lazım” dedi.

Cuper yaptığı açıklamada, “Sezon başı çalışmanın ikinci gününde Ordu’dayız. Bizden beklentileri biliyoruz. Bizde bu heyecanı paylaşıyoruz. Bizimde büyük beklentilerimiz var. Takımımızdan giden, gelen ve kalan oyuncularımız var. Öncelikli hedefimiz yeni futbolcularımızla iyi bir takım olmaktır. Önümüzdeki kısa sürede hazırlıklarımızı yapacağız ve Avusturya’ya gideceğiz. Orada bizi çalışma dolu günler bekliyor. Oyuncularımı çok çalıştıracağımı söyleyebilirim. Bunu bütün sezona yayacağız. Biz çok çalışırsak başarılı oluruz ve onun garantisini veriyorum. Sezon başı kampında oyuncularımı iyi çalıştıracağım” diye konuştu.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Cuper, “Birkaç tane transfer yaptık. Bu oyunculara baktığımızda hepsi tecrübeli oyuncular. Özellikle bende bu oyuncuları belli özelliklerine göre seçtim. Şuanda tek isteğim bu oyuncuların bir an önce takıma dahil olmaları ve buraya bir an önce adapte olup iyi performans vermeleri ama güçlü bir takım kuruyoruz. Bu sene hedefler daha büyük, bende bunun heyecanını yaşıyorum. Bu yıl sezonu daha iyi yerde bitirmek için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

“İSPANYA’YI AYAKTA ALKIŞLIYORUM”
Cuper, İspanya’nın Avrupa şampiyonu olmasına da değinerek, “İspanya’yı herkesin ayakta alkışlaması gerekir. Ben sadece Almanya’da hayal kırıklığı yaşadım. İspanya Almanya final oynar diye düşünüyordum. İspanya takımı büyük bir jenerasyon yakaladı ve buna da devam ettiriyorlar. İspanyayı ayakta alkışlamak lazım” ifadelerini kullandı.

Antrenman öncesinde Ordu Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz, Hector Cuper’e yeni sezon için başarılar dileyerek, çiçek takdim etti.

Antrenmana yeni transferlerden Nizamettin, Şamil ve Ferhat da katıldı.

Kaynak: İHA