Fikret Orman'dan Avcılar Belediyesi'ne Ziyaret

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci'yi ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Fikret Orman'a stad teklifinde bulundu. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Yönetim kurulu üyesi Levent Erdoğan bir dönem Beşiktaş forması da giyen Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenciyi ziyaret etti. Avcılar Belediyesine gelen Fikret Orman ve yöneticiler Belediye Başkanı Mustafa Değirmenciye 'Kartal' hediye etti.

Kendiside Beşiktaş taraftarı olan Değirmenci stat sıkıntısı çeken Beşiktaş Kulübü başkanına, "Maçlarınızı bizim stadyumda oynaya bilirsiniz. İsterseniz 10 bin kişilik stadyumun kapasitesini 20 bin kişiye çıkartabiliriz" dedi.

Değirmencinin bu teklifine Fikret Orman ise, "Bizim 30 bin kişilik stadyuma ihtiyacımız var. Bu nazik davetinize teşekkür ederim. Kombine biletlerimizi satışa sunduk. Taraftarımız büyük destek verdi. Avcılar stadyumunda hazırlık maçları oynayabiliriz" cevabını verdi.

Heyet daha sonra Belediyespor stadyumunu gezdi. Avcılar Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı Selçuk Aydoğan ve Beşiktaşlı taraftarlarında hazır bulunduğu ziyaret oldukça coşkulu geçti. Fikret Orman stadyumda penaltı kullanmayı ihmal etmedi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Belediyeden taraftarların alkışları arasında ayrıldı .

Kaynak: İHA