Erciş Belediyespor, Granti Plaj Futbol Ligi Bölge Şampiyonu Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Bitlis'in Adilcevaz Belediye Başkanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği 'Garanti Plaj Futbol Ligi'nin Adilcevaz etabını Erciş Belediye Spor Plaj Futbol Takımı kazandı.

Sporcular, aldıkları kupayı Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu’na hediye ettiler.

Erciş Belediyespor başarılarına yeni bir halka daha ekledi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Adilcevaz Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği 'Garanti Plaj Futbol Ligi'nin Adilcevaz etabını 6 takım arasında kazanan Erciş Belediyespor Plaj Futbol Takımı oyuncuları, aldıkları Bölge şampiyonluk kupasını Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu’na hediye ettiler. Erciş Belediyesispor Müdürü Murat Şebap başkanlığında makama gelen sporcuları kabul eden ve tek tek kutlayan Belediye Başkanı Arapoğlu, ilçe olarak zorlu bir süreçten geçtiklerini söyledi.

Sporculara teşekkür eden Başkan Arapoğlu, “Hep birlikte zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu zorlu süreçten geçerken de sizler bu başarı ile ilçemizi onurlandırdınız, Geçerekten bizi mutu ettiniz. Bu ilçemiz adına almış olduğunuz çok anlamlı bir kupa hakikaten. Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Şahsım ve Erciş halkı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını bekliyoruz. Biz de, Erciş Belediyesi olarak sizlere her türlü desteği vermeğe hazırız” dedi.

Konuşmanın ardından, takım kaptanı tarafından şampiyonluk kupası Başkan Arapoğlu’na hediye edildi. Başkan, sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu arada Erciş Belediyesi Plaj futbol Takımı’nın Eylül ayı içersinde Alanya’da bölgeyi temsil edeceği kaydedildi .

Kaynak: İHA