Aziz Yıldırım Konuşursa En Büyük Destekçisi Olacaklar

Beyaz TV'de ekrana gelen Derin Futbol programında başta Aziz Yıldırım'ın tahliyesi olmak üzere futbolda şike kararları masaya yatırıldı.

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar Aziz Yıldırım'ın tahliyesini 'Rezalet ' olarak değerlendirirken, Rasim Ozan Kütahyalı ise Aziz Yıldırım'ı bildiklerini anlatmaya davet etti.

REZALET
Aziz Yıldırım'ın kararını değerlendiren eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar 'Aziz Yıldırım'ın gözü aydın bu insani bir durumdur. Tebrik ediyorum ve mutluluklar diliyorum ama Türk futbolunun gözü kara olsun, Türk futbolu rezil ve kepaze olmuştur. Türk futbolundaki iffetsizliği kapatmak, pisliği halının altına süpürme, yanlışları ört bas etme, şikeyi meşrulaştırma adına yapılan bütün eylemler özel mahkeme tarafından Türkiye'nin suratına çarpılmıştır. 'dedi.

KONUŞURSA EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ OLURUM

Canlı yayında bildiklerini Aziz Yıldırım'ı anlatmaya davet eden Rasim Ozan Kütahyalı ise 'Aziz Yıldırım 'Bir konuşursam hepinizin defterini dürerim' dedi. O gün hava döndü. Fenerbahçe camiasının belli başlı bazı isimleri şunu söylüyordu 'Aziz başkanımıza teşekkür ederiz ama böyle bir şike davada isim geçti, istifa etmeli' dediler. Sonra Beşiktaş Adliyesi'nden bir ses yükseldi 'Bir konuşursam hepinizi yakarım' O günden sonra hava döndü. Ben Aziz Başkan'dan rica ediyorum. Sayın Başkan lütfen milletin defterini dürünüz. Bunlar söylenirse büyük bir yararı olur. Artık Aziz Başkan konuşursa en büyük destekçisi biz oluruz. ' dedi.

ALLAH RIZASI İÇİN KONUŞ
Rasim Ozan Kütahyalı'dan sonra Ahmet Çakar'da Aziz Yıldırım'a seslenerek 'Ey Aziz Yıldırım, Allah rızası Denizli-Fener maçının 3 gün öncesini ve daha nice bildiğiniz şeyleri anlatmanızı isterim. Şu anda Kulüpler Birliği'nde Aziz Başkan'ın yaptığının en az 10 katını yaptılar. Aziz Yıldırım'ın bugün yapacağı en iyi hizmet, konuşmasıdır ve bildiklerini anlatmasıdır. ' ifadelerini kullandı.

BEYAZ GAZETE