Aydın’a 6 Saha Kazandırılacak

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, Aydın’a altı tane suni çim zeminine sahip saha kazandıracaklarını söyledi.

Bu sahalardan dördünü Aydın İl Özel İdaresi’nin yapacağını belirten Akın, Aydın Valisi Kerem Al’a, İl Genel Meclisi Başkanı Hayri Güleç ve İl Genel Meclisi üyelerine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Akbük, Güzelçamlı, Kardeşköy, Didim, Karacasu ve Kurtuluş’a sahaların yapımının devam ettiğini, Söke Stadı’nın çimlerinin değişeceğini belirten Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, “Bunlardan Akbük, Güzelçamlı, Kardeşköy ve Didim sahaları Özel İdare’nin bütçesinden karşılanıyor. Karacasu ve Kurtuluş ise genel müdürlüğümüzün bütçesinden karşılanıyor. Söke Stadı’nın çimlerinin değişmesi için de ihaleye çıktık. Yöremizin ihtiyaçları doğrultusunda hareket ediyoruz” dedi.

ASKF ve özel İdare ile her konuda uyumlu çalıştıklarını kaydeden Akın, “Kurumlar olarak birbirimize yardımcı oluyoruz. Özel İdaremiz bize destek oluyor. Sayın Valimiz Kerem Al’a, İl Genel Meclisi Başkanı Hayri Güleç ve İl Genel Meclisimiz üyelerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

KARDEŞKÖY SAHASI MERKEZE DESTEK OLACAK

Kardeşköy sahasının Aydın Merkez’in yükünü çeken Adnan Menderes Stadı yan sahalarına destek olacağına dikkat çeken Akın, “Bölgenin takımları bu sahadan yaralanabilir” ifadesini kullandı”

Kaynak: İHA