Adanaspor’a Yeni Sponsor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor’da yeni sezon öncesinde forma reklamı konusu da netleşti.

Toros Kaplanı, bu sezon sahaya göğüs reklamı olarak ‘Riga Boya’ forması ile çıkacak.

Kulüp Genel Koordinatörü Badel Dinçer, firma sahibi Mahmut Tuncel ve eşi Fatma Tuncel ile bir araya gelerek, yeni sezon öncesinde resmi sözleşme imzaladı. Buna göre; Güney temsilcisi yeni sezonda göğüs reklamı olarak ‘Riga Boya’yı taşıyacak. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Mahmut Tuncel, geride kalan sezonda ‘Süper Lig’in kapısından dönen Adanaspor’un bu sezon mutlu sona ulaşacağına inandığını dile getirdi.

Firma olarak spora ve kulüplere destek verdiklerini anlatan Tuncel, “Adana’da yatırımları olan işadamları olarak takımlarımıza destek vermeliyiz. Şehrimizin markalaşması ve takımlarının Süper Lig’de yer alması için bizlere büyük görevler düşüyor. Gerek reklam, gerekse de kombine bilet alarak kulüplerimize maddi anlamda destek vermeliyiz. Yeni sezon öncesinde Adanaspor’a başarılar diliyorum” dedi.

Adanaspor Genel Koordinatörü Badel Dinçer de katkı ve destekleri nedeniyle Mahmut Tuncel’e teşekkür ederek, “Riga Boya’ya sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Kulübümüze verdikleri destekten dolayı minnettarız” ifadesini kullandı .

Kaynak: İHA