İsparta Emrespor'a 4 Oyuncu Transfer Edildi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Isparta Emrespor, bünyesine 4 yeni oyuncu kattı.

Isparta Emrespor ile anlaşma sağlayan yeni oyuncular için Barida Otels'de imza töreni düzenlendi.

Törende, Karspor'dan Oğuzhan Yıldırım, Denizli Belediyespor'dan Sezai Yüksel, Bayrampaşaspor'dan Güray Kula ve Yeni İskenderunspor'dan Eray Kula, kendilerini kırmızı-siyah renklere bağlayan 1 yıllık sözleşmeye imza attılar. Isparta Emresporlu Emre Daş da sözleşme yeniledi.

Isparta Emrespor Başkanı Fikret Yıldız, törende yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını ve hedeflerinin 2. Lig'e yükselmek olduğunu söyledi.

Hedeflerine ulaşmak için Ispartalılar'dan destek beklediklerini dile getiren Yıldız, bu yıl ''Emrespor'' olarak değil, ''Isparta Emrespor'' olarak sezona devam edeceklerini belirtti.

Isparta'nın adını en iyi yerlerde duyurmak istediklerini ifade eden Yıldız, ''Takımımız şehrin tanıtımına büyük katı sağlayacak. İnşallah halkımız desteğini bizden esirgemeyecektir'' diye konuştu.

Bu sezon, ''Birbirimize taş atmayalım, gül atalım'' sloganıyla maçlara çıkacaklarını dile getiren Yıldız, futbolcuların karşılaşma öncesi karşı takımın taraftarlarına gül atacaklarını kaydetti.

Yıldız, Atabey Belediye Başkanı Ali Bal'ın takıma önemli katkıları bulunduğunu belirtti.

Teknik Direktör Orhan Kapucu da hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve bu hedefte herkesin tuzu olması gerektiğini kaydetti.

Yeni sezon hazırlıklarını Atabey ilçesinde sürdürdüklerini anlatan Kapucu, takıma şampiyonluklar yaşamış başarılı oyuncuları kazandırdıklarını ve süpriz transferlere devam edeceklerini söyledi.

Muhabir: Mehmet Erbek / Hatice Özdemir

Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Kaynak: AA