Adnan Öztürk: Havuzdan Çıkar Denize Gireriz

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Galatasaray hakkında yapmış olduğu açıklamaların temcit pilavı gibi devamlı önlerine geldiğini fakat cevap vermek istemediğini söyledi.

Sarı-kırmızılı kulübün kurucularından Ali Sami Yen, ölümünün 61. yıl dönümünde Feriköy Mezarlığı'nda anıldı. Adnan Öztürk, törenin ardından gündemdeki konularla ilgili konuştu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın dün Galatasaray Kulübü hakkında yapmış olduğu açıklamaların hatırlatılması üzerine Öztürk, "Ben bunlara cevap vermek istemiyorum. Temcit pilavı gibi önümüze tekrar tekrar getiriliyor. Belki başkanımız cevap verebilir. Aynı sorular. Cevap vermek istemiyorum." dedi.

Aziz Yıldırım'ın futbol yayınlarının yapıldığı 'havuzdan çıkarız' tehditi ile ilgili Adnan Öztürk, şunları ifade etti: "Aziz Yıldırım'ın havuzla ilgili mesajı bize değil. O kurumlar bellidir. O kurumlar gerekli cevapları verir. Benim bildiğim o kurumlarla araları gayet iyiydi. Galatasaray havuzdan çıkar denize gireriz."

MELO KONUSU

Adnan Öztürk, Brezilyalı Melo'nun transfer çalışmaları konusunda şunları söyledi: "Spekülasyon olmaması için tekrar söylüyorum. Galatasaray'da yeniden bir yapılanma oldu. Bu yapılanmada Fatih Terim futbol direktörüdür. Son gelinen noktada Galatasaray dünyadaki ve Avrupa'daki ekonomik gerçekleri göz önünde bulundururak çok ciddi bir teklif sunmuştur. Teklif üç seneliktir. Teklif için fazla tweet'e gerek yok. Artık evet ya da hayır cevabı verilecektir. Fazla tweetler sıkıntı yaratır. Galatasaray söyleyeceğini söyledi.

Kimse de Galatasaray'dan üstün değildir. Teklif verdik. Yadsınmayacak bir teklif oldu. Zaman çabuk geçiyor. Bir an önce evet ya da hayır cevabı gerekir." Bir gazetecinin Başkan Ünal Aysal'ın 'transferde pastanın üzerindeki çilek' tabirini hatırlatarak 'Çilek mevsimi geçiyor mu ?' demesi üzerine Adnan Öztürk, "Çilek mevsimi geçmez." diye konuştu.

ŞAMPİYONLUK KUPASINI GERİ GÖNDERDİ

Galatasaray'ın şampiyonluk kupasının anma töreni için mezarlığa getirilmesi üzerine Adnan Öztürk, "Bugüne kadar adet miydi? Bundan 18 tane kupamız var. Şampiyonlar Ligi kupasını aldığımız gün getiririz." diyerek şampiyonluk kupasını görevlilere geri göndertti .