Ünyespor Kongreye Gitti, Eli Boş Dündü

Spor Toto 2. Lig’de sezon, 8 Eylül’de start alacakken Ünyespor’da yönetim sorunu bir türlü çözülemedi.

Geçtiğimiz hafta Cuma günü kongreye giden ancak yeterli çoğunluğu bulamayan Ünyespor’da gözler bu haftaya çevrildi. Ünye Belediye Kültür Sarayı’nda, bu kez kongre yeterli çoğunluğu bularak başlayabildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede divan oluştu. Başkanlığını Tekkiraz Belediye Başkanı Necdet Yılmaz, üyeliklerini İbrahim Cerrahoğlu ile İrfan İnce’nin oluşturduğu divan, gündem maddelerine geçti. Kongre başlangıcında; Ünyespor eski yöneticilerinden Osman Sarıkahraman, faaliyet raporunu okudu. Kongrede söz alan Ünyespor eski başkanlarından Osman Alemdar, bir konuşma yaparak Ünyespor destek çağrısında bulundu. Ünyespor eski yöneticilerinden Aydın Keskin de, Ünyeli işadamlarının Ünyespor’a verdiği desteğe dikkat çekti. Sıra seçime gelince Divan Başkanı Necet Yılmaz, listelerin sunulması için süre verdi.

Verilen sürede hiçbir liste divana ulaşmazken, divan yönetimi geçici olarak kendi üstlendi. Divan yeni bir listenin sunulması için 1 hafta daha süre tanırken bu arada delegeler Ünye Kaymakamı Mustafa Demir ve Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu’nu ziyaret etme kararı aldı.

Ünyespor kongresinin ardından Ünyespor delegeleri Ünye Kaymakamı Mustafa Demir ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu’nu ziyaret etti. İlk olarak belediyeye geçen delegeler Başkan Arpacıoğlu’na dertlerini aktardı. Başkan’da, Ünyespor’um her zaman destekçisi olduğunu söyledi.

Delegeler daha sonra Ünye Kaymakamı Mustafa Demir’i ziyaret etti. Ancak kaymakam Demir’in yerinde olmayışından dolayı görüşülemedi.