Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, İlk Kez Konuşuyor

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'nda, şike süreciyle alakalı olarak konuşma yapıyor.

Mahkeme sürecinde yaptığı savunmadaki gibi slayt gösterileriyle konuşan Başkan Aziz Yıldırım, "Konuşmama, cezaevinde benimle beraber yatan arkadaşlarım için de burada olduğumu ve onlar için de konuşacağımı belirterek başlıyorum." derken, bu sırada gözyaşlarına hakim olamadı.Başkan Aziz Yıldırım, "Yapılacak bu açıklamalar, bize karşı yapılan bu suçlamaların ne kadar yalan ve yanlış olduğunu gelecek kuşaklara aktarmak adına çok önemli. Gerçekleri ortaya çıkaralım ki, Fenerbahçe'nin cumhuriyetin kendisi olduğu gerçeğini herkesin hafızasına kazıyalım. Cumhuriyet yıkılmadan da yıkılmayacağız. Bunun aksini düşünüp bizi indirmek isteyenlere selam olsun." dedi.

Aziz Yıldırım konuşmasına, "Kamuoyu iyi bilmelidir ki, Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'a yapılan bu operasyonun başlangıcı 3 Temmuz değildir. Bir başlangıç değil bir sondur. Denizli'de, Trabzon'da, Ali Sami Yen'de önceden başlayan bu süreç, 3 Temmuz 2011'de hayata geçirilmiştir." diye devam etti."Güçlerini nereden aldığı belli olmayan, görevlerini suistimal eden bazı kamu görevlileri bu operasyonu yürütmekte. Fenerbahçe'yi ele geçirmek suretiyle Türk futbolunu ele geçirmeye çalışan kişiler, bunu yapabilmenin en büyük engeli Aziz Yıldırım'ı ortadan kaldırmaya çalışmaktadır." diyen Aziz Yıldırım, konuşmasına şöyle devam etti:"Bizi; Balyoz, Ergenekon gibi silahlı örgütlerle aynı kefeye koyarak toplum karşısında bir karalama çalışması yapılmaktadır. Ama bize karşı bunu yapmak kolay değil. İstediklerine ulaşamayacaklar. Bizi silahlı örgüte bağlamanın gerekçesi budur..."SÜRECEK