Bucaspor Futbol Akademisi Genel Kurul Kararı Aldı

Bucaspor Futbol Akademisi kurucusu Seyit Mehmet Özkan’ın, Bucaspor Kulübü ile yollarını ayırarak Altınordu’ya geçmesinden sonra çalkantılı günler geçiren akademi, genel kurul kararı aldı.

Seyit Mehmet Özkan’ın, Bucaspor’dan ayrılarak 3. Lig ekibi Altınordu’nun başına geçmesiyle çalkantılı günler geçiren ve altyapı oluşumuyla Türkiye’ye damga vuran Bucaspor Futbol Akademisi genel kurul kararı aldı. Özkan’ın, Bucaspor’dan ayrılmasından sonra akademide başkanlık görevini devir alan Adem Turgut ve akademi yöneticisi İsmet Çiftçi genel kurulda yeni oluşacak yönetimin önünü açmak için istifa ettiği. Akademide genel kurulunda iki hafta içinde yapılacağı açıklandı.

BUCASPOR’DA ÖZKAN’IN MESAJI KRİZ YARATTI

Bucaspor’un 3. etap kamp çalışmaları için bulunduğu Bolu’da, Azerbaycan ekibi Revan Baki ile yaptığı hazırlık maçı öncesi Bucaspor Futbol Akademesi eski başkanı Seyit Mehmet Özkan’ın altyapıdan çıkan oyunculara mesaj yollayarak maça çıkmamalarını istediği öğrenildi. Bu mesaj üzerine Teknik Direktör Sait Karafırtınalar’ın oldukça sinirlendiği belirtildi. Bucaspor altyapısından A takıma yükselen oyuncuların ise gelen mesajı profesyonel olmuş futbolcular olarak kabul edemeyeceklerini, işleri neyse onu laikiyle yerine getirdiklerini söylediği öğrenildi.

TRANSFER ÇALIŞMALARININ SONUNA GELİNDİ

Forvet ve stoper arayışlarını hızla sürdüren Bucaspor, 10 gün içinde transferler çalışmalarına son noktayı koymayı planlıyor. İstenilen mevkilerdeki oyuncular ile görüşmelere devam edildiği ve 10 gün içinde transferde son noktanın konulacağı belirtildi. 2004-2005 ve 2006-2007 sezonlarında Portekiz ekibi Sporting Lizbon'da iki kez gol kralı olan ve şuan Brezilya ekibi Corinthians'a oynayan 34 yaşındaki golcü Liedson da Silva ile hiçbir görüşme yapılmadığını söyleyen Bucaspor yönetimi, bu oyuncyla ilgilenmediklerini açıkladı.

Kaynak: İHA