Arsenal'den 23 milyon euroluk dev teklif

İngiltere Premier League takımlarından Arsenal, İspanyol oyuncu Santi Cazorla'nın transferi için masanın üstüne 23 milyon euroluk bir teklif koydu.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Santiago Cazorla transferindeki ısrarını sürdürüyor. Arsene Wenger teklifini yenileyerek Malaga'ya 23 milyon euroluk bir teklif sundu.

İki kulüp arasında birkaç gündür transfer görüşmeleri sürüyor, son olarak İngiliz medyası tarafından İspanyol yıldızın transferi için tarafların anlaşmaya vardığı da iddia edilmişti.

Malaga kulübünün yıldız futbolcusunu zarar ederek satmaya niyetli olmadığı kaydediliyor. Bu yüzden Malaga teknik direktörü Manuel Pellegrini'nin de belirttiği gibi kulübün aldığı fiyattan aşağıya İspanyol futbolcuyu satması zor gözüküyor.

Cesc Fabregas ve Samir Nasri'nin takımdan ayrılmasından sonra takımda yaratıcı bir oyuncu eksikliği bulunan Arsenal'de menajer Arsene Wenger de Santi Cazorla'nın transferinin ardından orta alanda son dönemde yaşanan sorunların da rafa kalkacağını düşünüyor.

Transferler hakkında açıklama yapmaktan kaçınan Wenger, 'Giroud, Podolski gibi kaliteli oyuncuları kadromuza kattık. Orta alandaki sorunu çözebilmek için Diaby ve Wilshere'nin de sakatlıklarını atlatacak olması büyük avantaj. Ancak takımın Her Şeye Rağmen orta alanda lider bir oyuncuya ihtiyacı var ' şeklinde konuştu.

21 milyon euroya Villarreal'den transfer edilen Cazorla için Malaga'nın 23 milyonluk teklife ne cevap vereceği merak konusu... İngiliz kulübüne yakın olan Cazorla'ya, Arsenal'in başarılı orta saha oyuncusu Mikel Arteta da övgüler yağdırarak, 'Cazorla'yı çok iyi tanıyorum, çok kaliteli ve yetenekli bir oyuncu ' ifadelerini kullandı.