Trabzonspor’da Taraftar Fatih Tekke’yi İstiyor

Futbolda yeni sezonun başlamasına yaklaşık 1 aydan daha az bir süre kalırken takımlar hem antrenmanlarını hem de transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzonspor taraftarları ise unutulmaz golcüleri Fatih Tekke’yi yeniden takımda görmek istiyor.

Tecrübeli futbolcunun, yönetimle bir görüşme yaptığı iddiaları ile heyecanlanan bordo-mavili taraftarlar, Uzunsokak’a astıkları pankartla Fatih’i takımda görmek istediklerini dile getirdi. Taraftarlar aynı pankartta, daha önce yaptığı açıklamaların aksine Galatasaray’a giden Burak Yılmaz’a da tepki gösterdi.Bir grup taraftarın şehrin en yoğun caddelerinden Uzunsokak’a astıkları parkatta, Fatih Tekke ve Burak Yılmaz’ın fotoğrafları yer alıyor. Fatih’in fotoğrafının altında, “Fatih'in tahtını ona verenler. Burak ile İstanbul'a gidebilirler. Yeniden Fetihe, Fatih Sultan Tekke ile” yazısı yer alıyor. Fotoğrafının üzerine çarpı işareti attıkları Burak Yılmaz’a ise tepkilerini ise ‘Biz Trabzonlular delikanlının verdiği söze inanırız" ifadeleriyle dile getiriyor.

BATUHAN KARADENİZ İDDİASI

Bu arada, Dame N’Doye’ye Lokomotif Moskova’ya kaptırdıktan sonra yeni golcü arayışlarına başlayan Trabzonspor’un, kulübü ile sorun yaşayan Eskişehir’in genç golcüsü Batuhan Karedeniz’i gündemine aldığı iddia edildi. UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İskoçya deplasmanında 2 - 0'ın rövanşında oynanan St. Johnstone maçında sahadan 1 - 1 berabere kalarak 3. tura yükselen Eskişehirspor’un Alanzinho ısrarını da bilen bordo-mavili yönetim, Batuhan’ın transferini takas yolu ile bitirmeyi planlıyor.