Fenerbahçe'nin Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın 2012-2013 futbol sezonunda giyeceği formalar Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen bir organizasyonla tanıtıldı.

Forma tanıtım törenine Başkanvekili Abdullah Kiğılı, yöneticiler, teknik direktör Aykut Kocaman ve futbolcular katıldı.

Gece oyuncular gelecek yıl takımın giyeceği üç formayı project mapping şov eşliğinde izleyicilerin beğenisine sundu. Fenerbahçe futbol takımı oyuncuları yeni sezonda efsane çubuklu, gölge kanarya ve arma formaları ile sahada mücadele edecek.Gecede bir konuşma gerçekleştiren Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Abdullah Kığılı, Fenerium Mağzaları olarak yola çıkalı 12 yıl olduğunu ve bunun coşkusunu yaşadıklarını söyledi.

Kiğılı, "Fenerium mağzaları bugün 70 mağaza, 200 corner, birçok gezici mağza ve sanal mağzalarla tüm taraftarlarımıza ulaşıyor. Maça gitmek, tribünde yer almak, bir sporcumuzla kucaklaşmak gibidir; Feneriumlara adım atmak. Fenerbahçe ile kucaklaşmaktır Fenerium. Biz Fenerbahçeliler, Fenerium ile gurur duyuyoruz. Her fırsatta desteğimizi, ilgimizi Feneriumlara taşımamız da bundandır."

Yeni sezon formalarının maç formalarının 99 TL, taraftar formalarının sie 60 TL'den yarından itibaren satışa çıkacağı belirtildi .