Adanaspor Beraberliğe Abone

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor.

İkinci etap kamp çalışmaları kapsamında Kartepe’de bulunan Toros Kaplanı, Gürcistan temsilcisi Zugdidi’nin ardından Spor Toto 3. Lig temsilcisi Menemen Belediyespor ile berabere kaldı.

Denemeye alınan ve genç oyunculardan kurulu bir kadro ile sahaya çıkan turuncu-beyazlılarda, Koray Şanlı, Koray Çölgeçen, Berk, Samican, Cem, Okan, Yaşar, Ömer, Aykut ve Ahmet Dereli ilk 11’de şans bulan isimler oldu. Oyuna sonradan giren Chıbuzor penaltı atışı sonrasında Adanaspor forması ile ilk golün atarken, takımın diğer golleri ise Ahmet Dereli ve Okan’dan geldi. İki takım arasında oldukça çekişmeli geçen karşılaşmayı Adanaspor Kulüp Başkanı Bayram Akgül de izledi.

Karşılaşma sonrasında gazetecilere kısa bir değerlendirmede bulunan Adanaspor’un başarılı savunma oyuncusu Koray Şanlı, geçen sezon finalde kaybettikleri Süper Lig biletini bu kez doğrudan almak istediklerini söyledi.

Şanlı, “Kampımız çok güzel bir ortamda geçiyor. Bazı günler 3 antrenman yaparak lige hazırlanıyoruz. Yorgunluğumuzun karşılığın lig maçlarında alacağımızı düşünüyorum” dedi.

Öte yandan, Toros Kaplanı’nda Kartepe Kampı kapsamında oynanacak olan diğer hazırlık maçlarının programı da belli oldu. Turuncu-beyazlılar, bugün kamptaki 3. hazırlık karşılaşmasını yine Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Karagümrükspor ile kozlarını paylaşacak. Daha önceden Kartalspor ve Samsunpor ile hazırlık müsabakası oynayacağı açıklanan Adanaspor’un, her iki takımın Kartepe’ye gelmemesinden nedeniyle zorunlu değişikliğe gitti. Bu çerçevede Pendikspor ile 31 Tememuz Salı günü karşılacak olan Güney temsilcisi, daha sonra 7 Ağustos’ta TKİ Tavşanlı Linyitspor, 10 Ağustos’ta da Bandırmaspor ile hazırlık maçı yapacağı bildirildi .

Kaynak: İHA