Teknik Direktör Besim Durmuş Açıklama Yaptı

TFF 1. Lig ekiplerinden Kartalspor'un teknik direktörü Besim Durmuş, her sahada ve seyirci önünde kazanacak davranışlar sergileyecek bir takım oluşturacaklarını söyledi.

Durmuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bolu'daki bir otelde sürdürdükleri yeni sezon hazırlıklarının olumlu geçtiğini, saha ve çalışma şartlarının çok iyi olduğunu belirtti.

İki hazırlık maçı yaptıklarını, Çaykur Rizespor maçının kendileri için çok olumlu geçtiğini ifade eden Durmuş, lige iyi ve olumlu başlamak için çalıştıklarını anlattı.

İlk etap kampının yarın sona ereceğini kaydeden Durmuş, şöyle devam etti:

''Kamptan sonra İstanbul'a döneceğiz. Bir hafta sağlık işleri ve transfer konusunda çalışmalarımız olacak. Takıma, bütçemize uygun birkaç oyuncu katmayı planlıyoruz. Bu oyuncular forvet, stoper ve sol açık mevkilerinde görev yapacak. Bu oyuncular dokumuzu bozmayacak, takımın ekonomik yapısına uygun oyuncular olacak. Bizi taşıyabilecek, bize güç katabilecek oyuncu istiyoruz. Az olsun, öz olsun istiyoruz. Tamamlayıcı ve gelişebilecek oyuncular bizde var. Biz onları kendi altyapımızda ve bünyemizde değerlendirmek istiyoruz. İkinci kampa inşallah onlarla birlikte gelir. Hem takım taktiği anlamında hem de oyunsal anlamda lige hazır hale gelmeye çalışıyoruz.

Topun bulunduğu yerde kendini ifade edebilen, kazanma isteği olan, rakipten kazandıktan sonra topu hem savunma ve hücum anlamında kendini ifade edebilen, her sahada ve her seyirci önünde kazanacak davranış sergileyecek olan bir takım yaratacağız.

Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş - Emin Gürbüz

Yayıncı: Kemal Kaymak

Kaynak: AA