Protesto Yürüyüşü Yapan Taraftlar Yönetimi İstifaya Çağırdı

TFF 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'nın Çarşı taraftar grubu üyeleri, yönetim kurulunu protesto etmek için yürüdü ve yönetimi istifaya çağırdı.

Karşıyaka İskele'den İnsan Hakları Anıtı'na kadar yürüyüş yapan yaklaşık bin kişilik taraftar grubu, burada yönetim kurulu aleyhine tezahürat yaptı. Grup adına 5 kişi, kulüp binasının önüne siyah çelenk bıraktı.

Grup adına yapılan açıklamada, yönetim kurulunun maddi kaynak konusunda belirsizlik içinde olduğu ve bunun transferlere yansıdığı belirtildi.

Çarşı grubu adına bu durumdan rahatsızlık duyulduğu ifade edilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

''Bu gidişatın hayırlı olmadığını söylüyoruz. Bu şartlarda kurulan takımlarımızın başarılı olma şansının az olduğunu haykırıyoruz. Bu yönetim, eğer iddia ettikleri gibi Karşıyaka'yı seven Karşıyakalılar'dan kurulmuşsa bu başkan iyi niyetle çıktığı yolda hesaplarının tutmadığını gördüğü halde, hala ihtiras ve inatla kulübü kaosa sürükleyecek icraatlara devam ederek, o kutsal makamı işgal edecekse en büyük sorumlular da onlardır. Karşıyaka Çarşı Grubu bugün burada canını vermeye hazır olduğu kulübü önünde şampiyonluk türküleri söylemesi gerekirken, yüreği alev alev yanarak, maalesef tek bir şey söylüyor; 'Yönetim istifa, Cihan Başkan istifa.''

Muhabir: Ali Korkmaz / Ayten Aydın / Yahya Oğuz

Yayıncı: İbrahim Uyar

Kaynak: AA