Grekoromen Güreş Milli Takımı Olimpiyat’a Hazır

Grekoromen Güreş Milli Takımı 2012 Londra Olimpiyatları hazırlıklarını sürdürüyor.

Takım, kontrol müsabakalarının ardından 2 Ağustos'ta Londra’ya uçacak.

Grekoromen Güreş Milli Takımı Antrenörü Mehmet Akif Prim İHA muhabirine yaptığı açıklamada, hazırlıklarının nerdeyse bittiğini söyleyerek, “Çok güzel bir çalışma dönemi geçirdik. Son teknik çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu noktadan Sonra artık sporcularımız istirate çekilecekler. Çıtamızı yükselttik ilk defa 7 sıkletin 7 sinede katılıyoruz. Tecrübeli sporculardan oluşan iyi bir takımımız var ve olimpiyatlar en fazla madalya beklenen takım bizimki. Bu da sporcularımız için biraz baskı yaratıyor ama bu bir sorun olmayacak, sporcularımızın birçok madalya kazanacağına inanıyorum” dedi.

“2011 DEN BERİ HAZIRLANIYORUZ”
Grekoromen güreşçi Selçuk Çebi ise, 2011 dünya şampiyonasından beri Londra olimpiyatlarına hazırlandıklarını belirterek, “Ufak tefek rötuşlar ve kontrol müsabakaların ardından Londra’ya hazır bir şekilde gideceğiz. Hem takım hem bireysel olarak 3-4 tane dünya şampiyonası alarak ülkemize dönmek istiyoruz” diye konuştu.

“HEDEFİM ALTIN MADALYA”
Milli Güreşçi Atakan Yüksel ise, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edip istiklal marşının birçok kez okunmasını istediklerini söyleyerek, “Bireysel hedefim altın madalyaya uzanıp tarihe geçmek. İnşallah bu hedefime ulaşır ve bayrağımızı dalgalandırırım” şeklinde konuştu .

Kaynak: İHA