Bucaspor’un Hedefi Gençleri İle Süper Lig'e Çıkmak

Bucaspor Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar, Bucaspor'da yaşanan Seyit Mehmet Özkan krizi ve kulübün gelecek planları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Yönetim olarak gelişmeleri takip ettikleri söyleyen Bucaspor Kulübü Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar, “Altyapımızdaki oyuncular ve aileleri rahat olsun. Bucaspor büyük bir camiadır. Biz normal işimize bakıyoruz. Akademi tatilde yakında yeni sezon çalışmalarına başlayacak. Bucaspor Futbol Akademisini şu an olduğu yerden daha ileriye götürmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağız” dedi.

“HEDEFİMİZ GENÇ VE ŞAMPİYON OLACAK KADROYU KURMAK”

Bucaspor’un bu sene daha çok konuşulacağını ifade eden Kaynar, “Biz bu sezon şampiyonluk hedefinde bir genç takım yaratmak istiyoruz. Tüm Türkiye’nin bizi takip ettiğini biliyoruz. Hedefimiz 3 ya da 5 oyuncumuzu Süper Lig’e çıkartmak. İnşallah oyuncularımız ile birlikte Bucaspor’u da Süper Lig’e çıkaracağız. Bucaspor’un bu sene ismini herkes çok konuşacak. Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda çok genç bir kadro kurduk. Yaptığımız transfer ile ekibimize tecrübe kattık. Altyapımızdan çıkardığımız 7-8 oyuncumuzu profesyonel yaparak A takımımıza kazandırdık ve şuana kadar 5 transfer gerçekleştirdik. En son Ankaragücü’nden ön libero Abdullah Keseroğlu’nu takımımıza kazandırdık. 1 ya da 2 oyuncu daha alarak transferimizi noktalayacağız. Şartlar uygun olursa transfer yapılabilir fakat şuan yönetimimiz için 1 lira dahi çok önemli” diye konuştu.

“BARIŞÇIL BİR YÖNETİMİZ”

Barışçıl bir yönetim olduklarını ve yöneticilerin sadece işlerini yaptıkları belirten Cumhur Kaynar, şunları söyledi: “Biz barışçıl yönetimiz ve sadece işimiz yapıyoruz. Her zaman Bucaspor’un tarafındayız. Bucaspor’umuzun şuan ki Seyit Mehmet Özkan konusuyla ilgili genel kurul olarak bir toplantı yapacağız. Kulüp Başkanımız Mehmet Bektur da zamanı geldiğinde gerekli açıklamasını kamuoyuna yapacaktır.”

“BUCALILARIN BUCASPOR’A SAHİP ÇIKMASI LAZIM”

Buca halkının ve Bucalı taraftarların her zaman Bucaspor’a destek olup, sahip çıkması gerektiğini söyleyen Kaynar, “Bucalılar ve Bucalı taraftarlar Bucaspor’a sahip çıkarsa kulübümüz daha ileriye gider. Biz yönetim olarak şuan Buca Arena stadımıza rulopan reklam sistemi kuruyoruz. Tüm Bucalı esnaflardan, kuruluşlardan ve firmalardan reklam alarak kulübümüze maddi gelir sağlamaya çalışıyoruz. Yönetim olarak hedefimiz Buca halkının, Buca seyircisinin istediği gibi İzmir derbisi maçlarımızı Buca Arena’da oynamak. Stadımız Buca Arena’da İzmir derbisi maçlarının oynanması için imza kampanyası başlatan taraftarlarımızı da bu konuda destekliyoruz. Buca’da kimsenin burnu kanamadan ağırlayacağımıza söz veriyoruz. Yönetim olarak devletimizden, devlet büyüklerimizden, valimizden ve emniyet müdürümüzden bu konuda destek isteyip, bizlere yardımcı olacaklarına inanıyoruz. Buca Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu’na Bucaspor’a destekleri ve ilgisi için sonsuz teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

“KOMBİNE VE FORMA SATIŞLARI BAŞLIYOR, BUCASTORM & CAFE AÇILIYOR”

TFF 1. Lig 2012-2013 sezonu forma tasarımlarının Diadora firması ile yapıldığını söyleyen Kaynar, “Kombine bilet satışlarımız yakında başlayacak. Maraton, kapalı ve kale arkası kombinesi alan taraftarlarımıza yanında forma hediye edeceğiz. Maraton ve kapalı tribün kombinesi alan taraftarlarımıza yeni sezon formalarımızdan vereceğiz. Kale arkası kombinesi alan taraftarlarımıza ise eski sezon formalarından verilecektir. Ayrıca yeni sezon formalarımızı futbolcularımızın yer alacağı bir defile ile tanıtmak istiyoruz. Sezon başına yetiştirmeyi planladığımız Bucaspor mağazası kulüp binamızın altında açılacak. İsmi BucaStorm & Cafe olacak. Mağazamızda hem ürün satışı olacak hem de önüne kuracağımız küçük cafe bahçesi ile taraftarlarımıza ayrı bir hizmet sunacağız. Maç günleri taraftarlarımız sterimizi her zaman toplanma yeri olarak belirler ve maça toplu halde gider. Hem storeye olan ilgiyi artırırız hem de kulübümüzü daha sıcak bir ortama kavuştururuz. BucaStorm & Cafe’de şuan 30 çeşit ürün satmayı planlıyoruz ve ürünlerimizin siparişini vermiş bulunmaktayız. Taraftarlarımızın da gereken ilgiyi göstereceğine ve Bucaspor’a destek olacağına fazlasıyla inanıyorum. İler ki yıllar da ürün çeşidi daha da artırılabilir” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA