Adrenalin Tutkunları Sukaypark’a Koşuyor

Osmangazi Belediyesi Çukurca Su Kayağı Tesisleri (Sukaypark), yurt içinden olduğu kadar yurt dışında da ilgi görüyor.

Tesis, kısa süre önce sezonu açmasına karşın 30 bin kişiyi ağırladı. Su sporları tutkunlarının Türkiye’deki birinci adresi haline gelen Sukaypark, sadece Türkiye’den değil özellikle Avrupa ve Balkanlardan gelen sporcuları konuk ediyor. Su sporlarının gözde merkezlerinden biri olan Sukaypark’ta, yerli yabancı birçok sporcu eğitim ve antrenmanlarını sürdürüyor.

Sukaypark’ın Son konukları, Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’dan gelen sporcular oldu. Arkadaşlarının tavsiyesi üzerine bu yıl ilk kez Sukaypark’a geldiğini ve tesisin kendilerini büyülediğini ifade eden Krasimir Yordanov, 1 yıldır Wake Board yaptığını söyledi.

Osmangazi’de muhteşem bir tesisle karşılaştıklarını anlatan Yordanov, ilk kez geldiğini ancak bunun Son olmayacağını kaydetti.

Konuk sporculardan Daniel Kolchev de, su kayağı sporuna 3 yıl önce başladığını ve bu spora başladığını, her yıl Sukaypark’a gelerek su kayağı yaptığını söyledi.

Sukaypark’ta Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’la konuşan Bulgar sporcular, tesislere hayranlıklarını dile getirdi. Ülkelerinde benzer tek bir tesis olduğunu ancak, Sukaypark’ın o tesisin yanında olağanüstü bir mekân olduğunu ifade eden sporcular, Başkan Dündar’a beğenilerini iletti .