Beşiktaş Avusturya Kampını Tamamladı

Avusturya kampındaki son hazırlık maçında Polonya temsilcisi Jagiellonia Bialystok ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş’ta teknik direktör Samet Aybaba, kamp döneminin yararlı geçtiğini söyledi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Aybaba, çok yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, “Yeni bir oyuncu kadrosuyla 20 gün boyunca çok yoğun şekilde çalıştık. Genç oyuncularımıza bir şeyler katabilmek istiyoruz. Onların da bu konuda gayreti ve istekleri çok olmalı. Hepsini görmüş olduk. Oyuncularımızın neler yapabileceğini, bugün neler yaptıklarını, gelecekte neler yapabileceklerini gördük. Kamp dönemi gayet olumlu geçti” dedi.

“RAPORUMU YARIN YÖNETİME VERECEĞİM”

Dönüşte oyuncularıyla ilgili bir rapor vereceğini söyleyen Aybaba, “Yönetime yarın ben raporumu vereceğim. Kalacak ve gidecek oyuncular belli olacak” diye konuştu.

Siyah-beyazlıların yeni transferleri savunma oyuncusu Escude ve kaleci McGrego’yu uzun süredir takip ettiklerini ifade eden deneyimli teknik adam, şöyle konuştu: “Tecrübeli oyuncular. Savunmada ve kalede böyle oyunculara ihtiyacımız vardı. Bütçe ile ilgili sıkıntılarımız var ve transferlerde zorlanıyoruz. Yöneticilerimiz çok gayretli olmalarına rağmen bir takım şeyleri aşamıyoruz. O nedenle bonservisi elinde, doğru seçilmiş iki isim. Katkıları olacaktır diye düşünüyorum.” Beşiktaş’ın genç oyuncusu Necip Uysal da “İyi oynadığımızı düşünmüyorum. Bu kamp bitti ve İstanbul’a döneceğiz. İstanbul’da hazırlık maçlarımız olacak. Lige en hazır şekilde girmek istiyoruz. Kamp çok yararlı geçti. Genç bir takım olduk. Herkes elinden geleni yaptı” değerlendirmesinde bulundu .

Kaynak: İHA