Mersin İdmanyurdu Mustafa Sarp’ı Renklerine Bağladı

Spor Toto Süper Ligi'nde mücadele eden İçel İdmanyurdu, Kardemir Karabükspor'dan Mustafa Sarp'ı renklerine bağladı.

Güney temsilcisi iç transferde ise Joseph Boum ile sözleşmesini 2016 yılına kadar uzattı.Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Işık, teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda eksik görülen mevkilere takviye yaptıklarını belirtti.

Işık bu nedenle defansa önemli bir transfer gerçekleştirerek Kardemir Karabükspor'dan Mustafa Sarp'ı kadrolarına dahil ettiklerini kaydetti.

İki yıllık sözleşmeye imza atan Mustafa Sarp'ın daha önce de İçel İdmanyurdu forması giydiğini ifade eden Işık şöyle devam etti:''Biz ikinci ligdeyken 2 sezon formamızı taşımıştı. Daha sonra ise Süper Lig'deki Ankaraspor'a transfer olan Mustafa Sarp, Galatarasay gibi önemli bir takımın formasını da giydi. Şu an itibariyle yuvaya döndü. Ümit ediyorum ki, kendi yuvasında daha iyi işlere de imza atacaktır.''İç transferde ise Joseph Boum ile sözleşmelerini 2016 yılına kadar uzattıklarını anlatan Işık, Avrupa'daki ve Rusya'daki birçok kulübün yanı sıra Trabzonspor'un da talip olduğu Boum'un uzun süre daha İçel İdmanyurdu'na faydalı olacağına inandıklarını kaydetti.

Işık, Mustafa Sarp ve geçtiğimiz günlerde transferi gerçekleşen Juan Pablo Pino'nun, Slovenya'daki kampa katılmak üzere akşam saatlerinde İstanbul'dan hareket edeceğini ifade etti .