İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un Olimpiyat Gururu

Türkiye'ye 9 olimpiyat madalyası kazandıran İstanbul Büyükşehir Belediyespor Güreşte 3, Taekwondo’da 2, Masa Tenisi ve Atletizm’de ise 1’er sporcu olmak üzere toplam 7 sporcusunu 2012 Londra Olimpiyatları'na gönderecek olmanın gururunu yaşıyor.

İstanbul BBSK, Grekoromen Güreşte 74 kiloda Selçuk Çebi ve 96 kiloda Cenk İldem ile Serbest Stil 66 kiloda Olimpiyat Şampiyonu RamazanŞahin’i olimpiyatlara gönderiyor.

Taekwondo branşında ise Olimpiyat 2.’si Bahri Tanrıkulu ile +87, Olimpiyat 3.’sü Servet Tazegül ile de 68 kiloda Londra’da madalya mücadelesi verecek. Turuncu - lacivertli ekip Masa Tenisi Branşı’nda Bora Wang, Atletizmde de Bekir Karayel olimpiyatlarda madalya kovalayacak olan diğer sporcular olarak yeralıyor.

1990 yılında kurulan ve bugüne kadar 3 olimpiyat şampiyonu, 3 olimpiyat 2.’si ve 3’te olimpiyat 3.’sü çıkararak toplam 9 olimpiyat madalyasını müzesinde barındıran İstanbul BBSK’da hedef Londra Olimpiyatları’nda bu madalya sayısını daha da arttırarak ay - yıldızlı bayrağı göndere çektirmeyi planlıyor .