Fenerbahçe-dinamo Tiflis Maçının Ardından

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Fenerbahçe, üçüncü hazırlık maçında Gürcistan’ın Dinamo Tiflis ekibi ile golsüz berabere kaldı.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, maçın skoruna bakmamak gerektiğine işaret ederek, maçın Son 10 dakikası dışında oyunun kontrolünün kendilerinde olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin hep kazanmayı istediğini ifade eden Kocaman, takımın oyununun olumsuz olmadığını ve bu oyunla UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Romanya'nın Vasliu takımına karşı da mücadele edeceklerini ve gole gideceklerini kaydetti.

Sarı-lacivertli ekibin savunma oyuncusu Bekir İrtegün de kamp programı kapsamında yaptıkları ağır idmanların ardından güçlü bir takımla hazırlık maçı yaptıklarını ifade ederek, “Bu tür genç ve güçlü takımlarla hazırlık maçı yaparak biz kendi performansımızı yukarı çekiyoruz” dedi.

Bekir, ilk kez birlikte oynadığı Egemen ile uyumu hakkında soruya ise “Ben çok iyi anlaştığımızı sanıyorum. Zaman içinde daha da ileriye çekeceğiz ilişkimizi” şeklinde cevap verdi .

Kaynak: İHA