Bursaspor 9.'luk İçin Sahaya Çıkacak

Nike Premier Cup 2012 Dünya Şampiyonası’nda Türkiye'yi temsil eden Bursaspor U15 Takımı, yarın dokuzunculuk karşılaşmasında Tayland’ın Bangkok ekibi ile mücadele edecek.

Santos’u yarı finalde 1-0 ile geçen Gamba Osaka, İnter’i 4-3 mağlup eden Universidad Catolica takımları karşı karşıya gelecek. U15 Takımı dokuzunculuk maçında karşılaşacağı Bangkok’da turnuvanın önemli ekiplerinden birisi oldu. İki finalist Gamba Osaka ile Universidad Catolica’nın da yer aldığı B grubunu topladığı 7 puanla 3.sırada bitiren Bangkok, yeşil-beyazlı takım ile aynı kaderi yaşayarak üst tura çıkmayı başaramadı. Grubunda 4 karşılaşmada 3 gol atıp 1 gol yiyerek zorlu bir takım görüntüsü ile dikkatleri üzerine çeken Tayland ekibi Güney Kore temsilcisini yenerek Bursaspor'un rakibi oldu. Şampiyonanın 3.lük ve 4. lük karşılaşması ise yeşil beyazlı takımın bulunduğu grubun ilk 2 sırasında yer alan Santos ile İnter arasında oynanacak.

GGPO Bursaspor Sorumlusu Faruk Korkmaz, turnuvada güzel futbol oynadıklarını ve Bursaspor A takımına önümüzdeki dönemde önemli sayıda oyuncu vereceklerini söyledi.

Kaynak: İHA