Yaz Spor Okulları Kapanış Töreni Muhteşem Görüntülere Sahne Oldu

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Muhipler Fatih Spor Kulübü'nün düzenlediği Yaz Spor Okulları kapanış töreni görenleri hayran bıraktı.

Gediz İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Suni Çim Sahası, Kapalı Spor Salonu ve Gediz Anadolu Lisesi Spor Salonunda futbol, basketbol, voleybol, badminton, jimnastik ve satranç gibi birçok spor branşında gerçekleştirilen yaz spor okullarında eğitimini tamamlayan öğrenciler için kapanış töreni düzenlendi.

İlçe Kapalı Spor Salonunda düzenlenen kapanış törenine İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Erdoğan Erik, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü İbrahim Demir, Gediz Muhipler Fatih Spor Kulübü Başkanı Tuncay Turhan ve Voleybol Takımı Antrenörü Muhammed Keskin, Gediz Anadolu Lisesi Müdürü Ramazan Altınay ve öğrenciler katıldı.

Sporcuların branşlarına özgü hünerlerini sergilediği gösteri karşılaşmalarında Gediz Muhipler Fatih Spor Kulübü 4-6 yaş grubu jimnastikçileri görenleri hayran bıraktı.

Gösteri karşılaşmalarının ardından Yaz Spor Okulu Katılım ve Başarı Belgesini alan öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirilirken, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Erdoğan Erik tarafından tüm sporculara teşekkür belgesi takdim edildi.

Törende bir konuşma yapan Muhipler Fatih Spor Kulübü Başkanı Tuncay Turhan, yetenekli sporcuların seçimi ve gelişimini sağlamayı hedefledikleri Yaz Spor Okulu kurslarıyla çocukları kötü alışkanlıklardan da uzak tuttuklarını söyledi .

Kaynak: İHA