Salihli’de Fenerbahçe Futbol Okulu Çalışmalarını Sürdürüyor

Salihli Fenerbahçe Futbol Okulu sorumlusu Antrenör Zeki Erguvan 23-27 Temmuz tarihleri arasında Fenerbahçe Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’nde yapılacak olan alt yapı seçmelerine, Salihli’den beş sporcuyu göndereceklerini söyledi.

Salihli’de iki aydan bu yana Salihli Fenerbahçe Futbol Okulu’nu yönettiklerini belirten Erguvan, çalışmalarını 50 sporcu ile Kurşunlu Halı Sahası’nda sürdürdüklerini belirtti.

Oyuncularının içerisinden iyi olan beş sporcuyu, 23 - 27 Temmuz tarihleri arasında Fenerbahçe Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’nde yapılacak olan alt yapı seçmelerine götüreceklerini kaydeden Erguvan, "Salihli Fenerbahçe Futbol Okulu’na kayıtlarımız yaz ve kış devam ediyor. Okulumuzdaki sporcuları servimiz evlerinden alıp, tekrar evlerine bırakıyor. Seçmelere gidecek olan Ozan Demirtaş (13), Davut Can Gürlek (12), Ali Bozkurt (7), Furkan Kaya (15) ve Celal Bulanık (11) adlı sporcularımız Fenerbahçe Tesisleri’nde alt yapı antrenörleri ile kampa girecek. Seçilmeleri durumunda Fenerbahçe Spor Kulübü’nün alt yapısında oynama şansı bulacaklar. Salihli Fenerbahçe Futbol Okulu’na kayıt yaptırmak isteyenler 0 535 623 22 60 numaralı telefondan bize ulaşabilirler" açıklamasında bulundu

Kaynak: İHA