Havuzda Birbirine Rakip Oldular

Hatay’ın Anavatan'a katılışının 73. yıldönümü kapsamında organize edilen; '28. Hatay Festivali’ çerçevesinde düzenlenen yüzme yarışlarında büyük çekişme yaşandı.

Hatay Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde Hatay Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen yarışlara 9 yüzme kulübünden toplam 223 sporcu katıldı.

Hatay Yüzme İhtisas, Antakya Belediyesi, AYK Spor Kulübü, Oluşum Gençlik Spor Kulübü, Gençlerbirliği Spor, Hatay Yüzme Su Sporları Kulübü, Atelya Yüzme Kulübü, Reyhanlı Spor Kulübü ve Gençlik Spor Kulübü yüzme sporcuları derece elde edebilmek için kıyasıya mücadele etti.

Yüzme yarışmaları sonucunda birçok sporcu ferdi dereceler elde ederken; Hatay Yüzme İhtisas Kulübü birinci, Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Yüzme Takımı ikinci, AYK takımı ise üçüncü oldu. Düzenlenen yüzme yarışmalarını; Vali Yardımcısı Kadim Doğan, Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek ve sporseverler izledi. Dereceye giren sporcuların ödül ve madalyalarını Kadim Doğan ile Lütfü Savaş takdim etti .

Kaynak: İHA