Galatasaray, Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürdü

Galatasaray, 2012-2013 sezonu hazırlıklarına bu akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.

Dar alanda pas çalışmasıyla başlayan akşam idmanında iki gruba ayrılan oyunculardan bir bölümü dar alanda çift kale maç yaptı. Diğer grup ise hücum organizasyonları denedi. Yiğit Gökoğlan, takımdan ayrı saha çalışmaları yaptı. İdmanı Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak da takip etti.

Galatasaray'ın akşam antrenmanında bir de misafiri vardı. Altı aylıkken zatürre teşhisi konan ve uzun yıllar tedavi gördükten sonra Temmuz ayı başında akciğer operasyonuyla sağlığına kavuşan genç taraftar Emre Gümüş, bir hafta yoğun bakımda kaldığı hastaneden 20 gün sonra taburcu olmasının ardından bu akşam Sarı-kırmızılıların antrenmanını ziyaret etti. Fatih Terim ile tanışarak hayalini gerçekleştirdiğini söyleyen Emre Güneş'e teknik direktör Terim tarafından üzerinde imzası bulunan bir forma hediye edildi.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını yarın sabah saat 10.30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek .

Kaynak: İHA