Diego adım adım Kadıköy'e yaklaştı

İlk görüşmede F.Bahçe'den 6 milyon Euro isteyen Diego, Wolfsburg'da kadro dışı kaldı. Sambacı'nın Sarı-Lacivertliler'in istediği rakama inmesi bekleniyor

Hazırlık maçlarında beklenen futbolu sergileyemeyen Fenerbahçe'de gözler transfere çevrilmiş durumda...Yönetimin listesinin en tepesinde, teknik direktör Aykut Kocaman'ın sürpriz bir şekilde alınmasını istediği Diego Ribas yer alıyor. Transferde şu anda gelinen nokta ise çok olumlu gözüküyor.

GELİŞMELER UMUT VERİCİ
Geçen sezon Atletico Madrid'e kiralık gönderdiği Brezilyalı yıldızı satma kararı alan Wolfsburg'la arasında sorun yaşanmayacağını düşünen Fenerbahçe yönetimi, futbolcu ile görüşmelere hız verdi. Almanya'dan gelen haberler de Sarı-Lacivertli yönetimi mutlu edecek cinsten.

4. LİGE Mİ?
Fenerbahçe ile yaptığı ilk görüşmede yıllık 6 milyon Euro isteyen Diego, Wolfsburg'un hocası Felix Magath tarafından rezerv takıma gönderildi. Bu da Sambacı'nın Almanya 4. Ligi'nde oynaması anlamına geliyor. Artık Wolfsburg'dan ayrılmaktan başka çaresi olmayan Diego'nun 2. görüşmede Fenerbahçe'nin istediği rakama gelmesi bekleniyor.

YA ÇARŞAMBA YA PERŞEMDE
Sarı-Lacivertli yönetim ile Brezilyalı yıldız arasındaki kritik zirvenin çarşamba ya da perşembe günü yapılması bekleniyor.

MADRİD KAPISI DA DIEGO'YA KAPALI
F.Bahçe'nin gözdesi Diego'nun geçen sezon kiralık olarak formasını giydiği A.Madrid'e de dönmesi mümkün değil. Çünkü Sambacı, 60 bin Euro alacağı için kulübü İspanya Futbol Federasyonu'na şikayet etti.

SİSTEM Mİ DEĞİŞİYOR?
Aykut Kocaman'ın Alex'e benzer özellikleri olan Diego'yu istemesi, 'Sistem mi değişiyor ' sorusunu akıllara getirdi. Kocaman bu soruya henüz net bir yanıt vermedi.

FORVET ARAYIŞI DEVAM EDİYOR
Diego ile temasları sürdüren Fenerbahçe yönetimi bir yandan da forvet transferi için çalışıyor. Listenin ilk sırasındaki Kiessling için Leverkusen'in yanıtını bekleyen yönetim, Gomis'le de yakından ilgileniyor.