Uşak Üniversitesi Belediyespor Basketbol Takımı, ''maçkolik.com'' Şirketi İle İsim Sponsorluğu Anlaşması İzladı

Türkiye Basketbol İkinci Ligi ekiplerinden Uşak Üniversitesi Belediyespor, ''Maçkolik.com'' şirketi ile imzaladığı sponsorluk anlaşması gereği, 2012-2013 sezonunda ligde ''Maçkolik.com Uşak Üniversitesi'' ismiyle yer alacak.

Uşak Üniversitesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen sponsorluk anlaşması imza törenine, AK Parti Uşak milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik ile kulüp yöneticileri ve ''Maçkolik.com'' firmasının kurucu ortağı Erdem Yurdanur katıldı.

Uşak Üniversitesi Basketbol Başkanı İsmail Yıldırım, törende yaptığı konuşmada, lide bu yıl üst sıraları zorlayan bir takım kurmayı hedeflediklerini belirtti.

Bununla birlikte alt yapıya önem veren ve kurumsallaşan bir takım olma yolunda ilerlediklerini ifade eden Yıldırım, ''Maçkolik.com'' firması ile 100 bin dolar bedelli isim sponsorluğu anlaşması yaptıklarını ve takımın bu sezon ligde ''Maçkolik.com Uşak Üniversitesi'' ismiyle yer alacağını kaydetti.

''Maçkolik.com'' kurucu ortağı Erdem Yurdanur ise Türkiye'de ilk kez internet üzerinden faaliyet gösteren bir firmanın, bir spor kulübüne sponsor olduğunu belirterek, Uşak Üniversitesi ile olan anlaşmalarını, şimdiden gelecek yıl da devam ettirmek istediklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından isim sponsorluğuna ilişkin anlaşma taraflar arasında imza altına alındı.

Muhabir: Soner Kılınç / Tolga Albay

Yayıncı: Ufuk Kırabalı

Kaynak: AA