Egemen ve Özgür Takımla Birlikte Çalışmalara Başladı

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Avusturya’da sürdüren Fenerbahçe, sabah saatlerinde SV Bad Erlach antrenman sahasında yaptığı çalışmalarla hazırlıklarını sürdürdü.

Bir süredir sakatlıkları sebebiyle takımdan ayrı çalışan Egemen Korkmaz ile Özgür Çek, çalışmaların tamamında takımla birlikte yer aldı. Sportif direktör ve teknik sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde TSİ 11.30’da başlayan ve 1 saat 15 dakika süren çalışma basına açık gerçekleştirildi.

Newcastle United maçının ilk on birinde görev alan oyuncular, otelin arka alanında yer alan ormanlık alanda yaptıkları rejenerasyon çalışması ile antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanda 2 gruba ayrıldı. 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından dar alanda pas organizasyonları çalışan oyuncular antrenmanı yine dar alanda yaptıkları çift kale maçlarla tamamladı. Kaleciler ise kaleci antrenörü Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalıştıktan sonra çift kale maçlarda dönüşümlü olarak görev aldı.

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını 23 Temmuz Pazartesi günü yapacağı antrenmanla sürdürecek. TSİ 11.30’da başlayacak çalışma basına açık gerçekleştirilecek .

Kaynak: İHA