Beşiktaş- Maccabi Haifa Maçının Ardından

Beşiktaş, kamp yaptığı Avusturya’da oynadığı hazırlık maçında İsrail takımı Maccabi Haifa'ya 2-0 mağlup oldu.

Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba , yoğun bir çalışma temposunun sonuna yaklaştıklarını söyleyerek , “Takım iyice yoruldu artık . Rakip biraz sert olunca bizim takımımız biraz korktu . Eksik oyuncularımız var . Yükleme yaptığımız oyuncularımız var . Kadronun içine giremeyen oyuncularımız var . Çok sayıda genç oyuncularımız var . Zaman içinde bunların takım haline gelmesi kolay bir şey değil . Ama biz en kötüyü görmek istiyorduk ve bunu gördük . Ne eksik , ne fazla bunu görmek her zaman için artıdır” dedi .

Transfer çalışmalarının da devam ettiğini anlatan Aybaba , “Takımın eksik bölgelerine takviye yapacağız . Diğer taraftan eksik takım içindeki eksik yönlerimizi gidereceğiz . Lige hazır hale geleceğiz . Önümüzdeki hafta İstanbul’a döndüğümüzde 3 tane transfer çalışmamız sonlanacak diye düşünüyorum” diye konuştu .

Kaleci Ospina’nın transferiyle ilgili olarak ise Aybaba , “Yöneticilerimiz bir süredir temas halindeydiler . Ama anlaşma sağlanamadı . Büyük bir ihtimalle olmayacak gibi gözüküyor” ifadelerini kullandı .

Siyah - beyazlı Portekizli oyuncu Manuel Fernandes ise takımın havasının çok iyi olduğunu anlatarak , “Hazırlıklarımızı devam ediyor . Bugün bir hazırlık maçı oynadık . Bu maçı kazanabilirdik . Lige iyi bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu .

Beşiktaş’ta mutsuz olduğu yönündeki spekülasyonlar hakkında ise Fernandes , “Dış görünüşüm beni fazla ilgilendirmiyor . Önemli olan benim yaptığım iş . Takım içinde sorumluluklarım var . Ben işimi yapmaya çalışıyorum . Az veya çok güldüğüm fazla önemli değil . Ben geçen senede buradaydım ve aynı şekildeydim . Bunu nereden çıkarıyorlar anlamıyorum” açıklamasında bulundu .

Kaynak: İHA