Terim'i ikna etmek için Ulusoy ve Albayrak devrede

Geçen sezon son anda Atletico Madrid'e giderek Terim'i yüzüstü bırakan Arda, şimdi eski hocasını ikna için ortak dostlarını araya. Saffet Ulusoy'un kankası olan Arda, Haluk Ulusoy ve Abdürrahim Albayrak'ı araya sokup Terim'le buzları eritmeye çalışıyor

Atletico Madrid'de başarılı bir sezon geçirmesine rağmen sevgilisi Sinam Kobal'ın İstanbul'da yaşaması için şart koşması üzerine Arda Turan da eski takımı Galatasaray'a dönmek için kolları sıvadı!.. Geçen sezon Fatih Terim'i yüzüstü bıraktığı için eleştiri oklarını üzerine çeken ve Terim'le arası açılan Arda'nın geri dönüşü için önümde bir çok engel bulunuyor. Transferin maddi sorunu çözülse bile Fatih Terim, geçen sezon apar topar Madrid'e gittiği için Arda'ya çok kırgın!.. Milli futbolcu da, bunun için kankası Saffet Ulusoy, eski TFF Başkanı Haluk Ulusoy ve yönetici Abdürrahim Albayrak'ı araya sokarak İmparator'u ikna etmeye çalışıyor.

AYSAL'DAN OLUMLU SİNYAL
Başkan Ünal Aysal da dün yaptığı 'Arda'yı kim istemez ki.. ' açıklamasıyla olumlu sinyaller verdi. Arda Turan'nın geri dönüşü taraftarları ise ikiye bölmüş durumda..

İKİYE BÖLÜNDÜ
Galatasaray taraftarının buluşma noktası olan Webaslan. com'da yapılan, 'Sizce Arda Turan geri dönsün mü? ' anketinde kısa bir süre içerisinde 31 bin 744 oy kullanıldı. Ankete katılanların yüzde 53'ü Arda'nın Galatasaray'a dönüşünü veto ederken; yüzde 47'si ise milli futbolcunun yeniden sarı-kırmızılı formayı giymesini istediklerini belirtti.