Mourinho'dan Nuri'yi şok eden hamle!

İspanya La Liga takımlarından Real Madrid'in teknik direktörü Jose Mourinho, antrenman maçında Nuri Şahin'e genç oyunculardan oluşan kadroda yer verdi

İspanya La Liga'nın son şampiyonu Real Madrid'de yeni sezon hazırlıkları sürüyor. İspanyol kulübünün, Jose Mourinho yönetiminde bugün gerçekleştirdiği idmana genç takımdan 14 futbolcu katıldı.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho, yine gençler ve as takım oyuncularından oluşturduğu iki takıma çift kale maç yaptırdı. Mourinho'nun kadro tercihlerinde son günlerde sürekli adı transfer söylentilerinde geçen Nuri Şahin'e gençler ile birlikte yer vermesi dikkat çekti.

Nuri Şahin'in formasını giydiği gençlerden oluşan ekip milli futbolcumuzun da bir gol kaydettiği maçı as takım oyuncularına karşı 5-1 kazanmayı başardı. Denis(2), Lucas ve Morata'nın sayılarının yanı sıra Nuri Şahin'in takımı adına tek golü penaltıdan geldi.

Antrenmanda en göze çarpan futbolculardan biri de as takımdaki yıldızlar ile aynı takımda yer alan Brezilyalı oyuncu Fabinho oldu.

Kaka, Lassana Diarra, Di Maria, Kaka, Callejon, Granero ve Higuain gibi yıldızların bulunduğu diğer takımın tek golü Arjantinli yıldız Higuain'den geldi.