Milli Güreşçilerin 'Kara Tren Türküsü' Bingöl'ü Duygulandırdı

Türk sporunun olimpiyatlardaki madalya lokomotifi olan güreş milli takımları hazırlıklarını İstanbul'da Sarıyer ve İkitelli'de sürdürüyor.

Sarıyer İçelli Ahmet Tesisleri'nde kamp yapan ve 2012 Londra Olimpiyatları'na 5 -12 Ağustos tarihlerinde katılacak olan Büyükler Grekoromen Güreş Milli Takımı “Bulutların Ötesi” dizisinin setini ziyaret etti.

Ses sanatçısı ve oyuncu Yavuz Bingöl, Ece Uslu, Yasemin Balık, Yönetmen Murat Saraçoğlu ve diğer oyuncu ekibine milli takım forması hediye eden milli güreşçiler sette Kara Tren türküsünü hep beraber söyleyerek duygulu anlar yaşadılar.

Londra olimpiyatları için büyük şans dileyen “Bulutların Ötesi” oyuncu ekibi alkışlarla pehlivanları uğurladılar.TRT 1 ekranlarında Cuma günleri yayınlanan ve yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun yaptığı “Bulutların Ötesi” ata sporumuz güreş, gençler ve onları yetiştiren öğretmenleri gündeme getiriyor. Başrollerini Ece Uslu, Yavuz Bingöl, Yasemin Balık, Hakkı Ergök, Sibel Taşçıoğlu, Kerem Arslanoğlu’nun paylaştığı dizinin seti oOlimpiyatlar öncesi Büyükler Grekoromen Güreş Milli Takımını ağırladı.Dizi de eski bir milli güreşçi olan Bekir karakterini canlandıran Yavuz Bingöl, başrolleri paylaştığı Ece Uslu, Yasemin Balık ve diğer oyuncu arkadaşlarının Grekoromen Güreş Milli Takımı'yla buluşması keyifli sahnelerin yaşanmasına neden oldu .