Mackolik, Uşak Üniversitesi Basketbol Kulübüne Sponsor Oldu

Türkiye Basketbol 2.Ligi'nde mücadele eden Uşak Üniversitesi Kulübü, mackolik.

com ile sponsorluk anlaşması yaptı. Yapılan anlaşmaya göre takım yeni sezonda maçlara “mackolik.com Uşak Üniversitesi” adı altında çıkacak.

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Uşak Üniversitesi Belediyespor, yeni sezona iddialı giriş yapabilmek için destek arayışlarını sürdürüyor. Kulüp Başkanı İsmail Yıldırım, gelecek sezon için güçlü bir kadro hedeflediklerini belirterek, takımın kentin tanıtımına da büyük katkı sağladığını söyledi.

Yeni sezonda iddialı bire ekip oluşturmak isteyen Yıldırım başkanlığındaki yönetim gelecek sezon için ilk ciddi sponsorluk anlaşmasını mackolik.com ile yaptı. Varılan anlaşmaya göre takım maçlara “mackolik.com Uşak Üniversitesi adıyla çıkacak ve mackolik.com kulübe yüz bin dolar verecek. Yapılan bu sponsorluk anlaşması için imza töreni düzenlendi.

Anlaşma Kulüp Başkanı İsmail Yıldırım ile mackolik.com’un ortağı Erdem Yurdanur arasında imzalandı.

Sponsorluk anlaşmasının imzalanmasının ardından İsmail Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş, Mehmet Altay ve Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik ile İl Genlik Hizmetleri Müdürü Ahmet Kabay ile bir toplantı yaptı. Toplantıda yeni sezon için hayata geçirilmesi planlanan projeler ile yapılacak destekler tartışıldı

Kaynak: İHA