Fatih Terim, Gsyiad'ın İftarına Katıldı

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin (GSYİAD) verdiği iftar yemeğine katılan Fatih Terim yeni üyelere plaket verirken, Başkan İsmail Sarıkaya iftara katılmayan Ünal Aysal'ı eleştirdi.


Galatasaray Adası'nda verilen iftarda Galatasaray camiasını biraraya getiren, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği Başkanı İsmail Sarıkaya, davet edilen ve geleceğinin sözünü veren Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ı eleştirdi.

İftarda teşekkür konuşması yapan dernek başkanı İsmail Sarıkaya, Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'in yanı sıra sarı-kırmızılı camiadan çok sayıda davetlinin hazır bulunduğu yemeğe söz vermesine rağmen katılmayan Başkan Ünal Aysal'ı verdiği sözü tutmamakla suçladı.

Başkan Sarıkaya, davette yaptığı konuşmada, ramazan ayının tüm insanlara ve sarı-kırmızılı camiaya hayırlı olmasını diledi. Sarıkaya, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında Türk Telekom Arena Stadı'nın yanına dernek olarak iftar çadırı kurduklarını ve ramazan ayı boyunca 15 bin kişiye bu çadırda iftar verileceğini söyledi.

Başkan Sarıkaya, GSYİAD olarak bugüne kadar Galatasaray'a maddi değil ama nakdi yardımda bulunduklarını, tesis yaptıklarını ancak bunların karşılığında Galatasaray başkanlarından ve camiasından bir istekte bulunmadıklarını söyledi.

Sarıkaya, fakat Başkan Ünal Aysal'dan bir istekleri olduğunu ifade ederek, "Bugün itibarıyla sayın Ünal Aysal'dan bir talebimiz ve beklentimiz var. 'Geliyorum' dediği zaman gelmesini, 'bir işi yapıyorum' dediğinde de yapmasını beklemekteyiz.'' dedi.

Başkan Sarıkaya'nın bu konuşması, iftar yemeğindeki Galatasaraylı işadamlarından alkış alırken, şaşkınlığa da yolaçtı.

Bu arada, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin yeni üyelerine plaketlerini verdi. Terim, iftara katılanlardan da büyük ilgi gördü.