Aykut Kocaman: Lig Kıvamında Bir Maç Oldu

Newcastle United ile 1 – 1 berabere kalan Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman, güçlü bir rakibe karşı oynadıklarını belirterek, “Lig kıvamında bir maç oldu.” dedi.

Avusturya’da yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci hazırlık maçını Newcastle United ile yapan Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman , “Genel olarak söylemek gerekirse lig kıvamında bir maç oldu . Rakibimiz ilk 10 dakika diriydi . Oyunu domine ettiler . Bunu bertaraf ettikten sonra topu yere indirdik ve oyunu kontrol ettik . İkinci yarı golü yediğimiz dakikaya kadar da oyunun kontrolü bizdeydi . Golü yedikten sonra bizim için sıkıntılı bir periyottu . Sonrasında gelen beraberlik golü bugünkü güzel mücadelenin ve doğru oynamanın mükafatı gibi oldu . Lig kıvamında her iki takım için de güzel bir karşılaşma oldu . ” şeklinde konuştu .

Kocaman , iki maçı da oynayıp Şampiyonlar Ligi 3 . Tur eleme maçında Vaslui’ye karşısına hazır hissederek çıkmak istediklerini dile getirdi .
Forvet bölgesinde bir sıkıntının olup olmadığı yönündeki bir soruya ise Kocaman , “Bizim ve takımların sıkıntısı bitmeyecek ama forvet konusunda bir sıkıntı yok . Bütün halinde oynamayı başardığımız zaman , her zaman gol atabilecek kalibrede oyuncularımız var . Ben forvette sorun olacağını düşünmüyorum . Umarım yanılmam . ” cevabını verdi . Fenerbahçe’nin beraberlik golünü atan Brezilyalı futbolcu Cristian Baroni ise zorlu bir ekibe karşı oynadıklarını dile getirerek , “Hem olumlu hem de olumsuz işler yaptık . Hazırlık maçları hatalarımızı görmek için vardır . Hazırlık maçları bunun için güzeldir . Hataları nerelerde olduğunu görüp resmi maçlarda doğru şeyler yapabilmektir . ” ifadelerini kullandı .