Vanlı Sporcular Milli Takıma Seçildi

Ankara’da yapılan ve Türkiye il karmaları şampiyonasında başarılı görülen Vanlı sporcu Özlem İpek ve Rabia Sarıbulak U15 Hentbol Milli takımına seçildi.

Ankara’da 07-13 Temmuz 2012 tarihleri arasında 7 bölgeden 112 sporcunun katıldığı Türkiye il karması şampiyonasında Vanlı Özlem İpek ve Rabia Sarıbulak başarı göstererek U15 milli takım aday kadrosuna seçildi. Bölge karma takımına seçilen ve buradan da milli takıma hak kazanan Özlem İpek ve Rabia Sarıbulak Van’ın gurur kaynağı oldu.

Öğrencilerine güvendiğini ve ileriye dönük daha güzel şeyler yapacaklarından emin olduğunu söyleyen Milli Antrenör Müslüm Karaboğa, öğrencilerinin milli takımda aynı başarıyı göstereceklerinin altını çizdi. Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir de Özlem İpek ve Rabia Sarıbulak’ın göstermiş oldukları başarılarından övgü ile bahsederek, “Bu başarının temelinde inanma ve azim yatmaktadır. Hedeflerine ulaşma yolunda öğrencilerimize başarılar diliyorum ayrıca Sporcularımızın başarısında büyük pay sahibi olan Milli Antrenörümüz Müslüm Karaboğa’ya da vermiş olduğu katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.