Kuşadası Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Kuruldu

Kuşadası’nda Fenerbahçe Taraftarlar Derneği kuruldu.Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde kuruluşunu tamamlayan ve resmen hizmete giren Kuşadası Fenerbahçe Taraftarlar Derneği’nin kurucu yönetim kurulu yemekte bir araya geldi.

İşadamı Tibet Özer’in kurucu başkanlığını yaptığı Kuşadası Fenerbahçe Taraftarlar Derneği’nin kuruluşu için Fenerbahçe taraftarları açısından büyük önem taşıyan Dünya Fenerbahçeliler Günü seçildi. Jade Cabaret’te bir araya gelen ve Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü de kutlayarak, yemek yiyen kurucu yönetim kurulu üyeleri, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. Kuşadası Fenerbahçeliler Taraftarlar Derneği kurucu başkanı Tibet Özer, “ Öncelikle olarak bu önemli günümüzü, Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü kutluyorum. Kuşadası’nda büyük ihtiyaç duyulan derneğimizin kuruluşunu da bu önemli günde gerçekleştirdik. Geniş tabanlı ve çok katılımla bir dernek hedefliyoruz. İlk olarak derneğimizi Fenerbahçelilere yakışan bir lokale kavuşturacağız. Ardından da bu lokalimizde tüm Fenerbahçelileri bir araya getireceğiz. Ses getiren sosyal projelere imza atacağız ve Kuşadası’nda var olan Fenerbahçe sevgisini daha da geliştireceğiz ve bu potansiyeli değerlendireceğiz. Tüm Fenerbahçe taraftarlarımızı derneğimize üye olmaya davet ediyorum. Her şey Fenerbahçe için olacak “ dedi.

Kendi arasında görev bölümü yapan Kuşadası Fenerbahçe Taraftarlar Derneği’nin Tibet Özer başkanlığındaki yönetim kurulunda, Dr. Bilgehan Algan başkan yardımcısı, Berna Yılmaz Genel Sekreter ve Murat Saraç, Erol Özkan, Mert Kavafoğlu, Doğukan Seven, Aykut Akgün de yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı .

Kaynak: İHA