Birimler Arası Futbol Turnuvasını Özel İdare Genel Sekreterlik Takımı Kazandı

Sivas’ta düzenlenen Birimler Arası Furbol Turnuvası’nı kazanan Özel İdare Genel Sekreterlik Takımı oldu.

12 takımın katıldığı 5 -18 Temmuz tarihleri arasında, İl Özel İdaresi birimleri arasındaki kaynaşmayı pekiştirmek ve SEKAP Projesi kapsamında kardeş okullar arasındaki dostluğu ve birlikteliği artırarak sporu özendirmek amacıyla düzenlenen futbol turnuvasının finalinde Genel Sekreterlik ve Şehit Üsteğmen Cemalettin Yılmaz Ticaret Lisesi karşı karşıya geldi.

İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri’nde oynanan karşılaşmada Genel Sekreterlik Takımı, Şehit Üsteğmen Cemalettin Yılmaz Ticaret Lisesi takımını 4-3 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Karşılaşmanın ardından konuşan Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan, hızlı bir karar vererek kardeş okullar ve birimler arası birlik beraberliği sağlamak amacıyla turnuva düzenlediklerini ifade ederek, önümüzdeki yıl Mayıs ayında daha profesyonel bir turnuva organize edeceklerini söyledi.

Turnuvada okulları geniş tutacaklarını belirten Ayhan, “Bu turnuvamız sembolik oldu. Turnuvaya katılan takımlarımıza teşekkür ediyorum. Centilmence bir etkinlik oldu” diye konuştu.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen kupa töreninde, turnuvanın birincisi olan Genel Sekreterlik Takımı’na Gençlik Spor İl Müdürü Salim Kılıç şampiyonluk kupasını takdim etti.

Şehit Üsteğmen Cemalettin Yılmaz Ticaret Lisesi takımı da ikincilik kupasını İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Soysal’ın elinden aldı .

Kaynak: İHA